ÅGE OG SAMBANDET KOMMER TIL ALTA LIVE

Det er med stor glede å kunne annonsere at vi har fått muligheten til å invitere til en aller siste dans med Åge og Sambandet på neste års festival.

– Vi er stolte av å kunne si at Åge tar med seg Sambandet på en aller siste tur til Finnmark, og at det skal skje hos oss, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.

– Takk for oss, Alta!
Høsten 2023 meldte Åge Aleksandersen på Dagsrevyen at han i løpet av sommeren 2025 kommer til å avslutte turnélivet med Sambandet. Konsertene i 2025 blir de siste de gjør sammen, og de skal selvsagt gå ut med et smell!

Det blir både artig og vemodig når vi en siste gang skal få oppleve ett av Norgeshistoriens beste konsertband i Finnmark under neste års Alta Live. Albumklassikere som «Ramp», «Levva Livet» og «Eldorado» og en enorm låtkatalog som har truffet millioner av hjerter. Tusenvis av konserter fra Kirkenes i nord til Lindesnes i sør, ja til og med i selveste Royal Albert Hall.

Åge Aleksandersen er av mange regnet for å være Norges ukronede rockekonge i tillegg til å være mannen bak det som er blitt omtalt som den norske populærmusikkens nasjonalsang: «Lys og varme». Så stor betydning har denne sangen hatt, at Aleksandersen karakteriseres som en nasjonalskatt på linje med Alf Prøysen.

Fredag 15. august spiller Sambandet sammen for aller siste gang i Alta. Velkommen til avskjedskonsert på Alta Live.