Det er ikke bare musikken som er i fokus på Alta Live, men vi jakter etter å gi publikum den totale opplevelsen, noe som også inneholder et innbydende festivalområde og ikke minst; god mat og drikke. I år blir det mulig å kjøpe unike matopplevelser fra fire ulike Altarestauranter inne på festivalområdet.
Det er restaurantene Trasti & Trine, Brasseri Alta, og ikke minst gjengangerne Uno og Aranyas, som blir å finne inne på området.
– Vi streber etter å gi en komplett festivalopplevelse, og med mange timer festival er det også behov for å få i seg mat. Da gjelder det å tilby de aller beste matopplevelsene. Uno og Aranyas har vært med oss i en årrekke nå, og er nærmest som fast inventar å regne, og det er vi svært glade for, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.
Trasti & Trine returnerer
I fjor, og som en liten overraskelse, dukket Altas fineste Trasti & Trine opp, Altarestauranten med høyest «score» på Trip Advisor.
– Det ble en kjempefin opplevelse for både de og gjestene våre i fjor, og vi er derfor kjempeglade for at de returnerer i år med et enda mer spisset «streetfood» konsept, fortsetter Ekeland.
Nykommer fra Thon
Nytt av året er at Brasseri Alta dukker opp inne på festivalområdet med en spennende variasjon av kjøtt, fisk, og spennende søtsaker.
– Thon Hotel har disket opp en kjempespennende meny for årets festival som vi gleder oss til å tilby våre festivalgjester.
Mye flere sitteplasser
En av de store tingene vi fikk tilbakemelding på etter fjorårets festival var et ønske om flere sitteplasser. I år har vi derfor besluttet å fylle det store «sceneteltet» fra i fjor med bord- og benker, slik at det vil være masse muligheter til å sette seg ned og ta gode matpauser underveis i festivalkvelden.
– Vi håper publikum spiser både middag og nattmat inne hos oss, det skal i alle fall ikke stå på utvalget, avslutter Ekeland.
Se menyene under
Obs: Menyene er i fotoformat her – men vil også være å finne i tekstformat under vår Tilgjengelighets-side.
Trykk på bilde for å få menyen i full størrelse.